Opened 5 years ago

Closed 2 years ago

#487 closed defect (worksforme)

cs2cs in proj 4.9.2-2 does not work

Reported by: nicothom Owned by: osgeo4w-dev@…
Priority: major Component: Package
Version: Keywords:
Cc:

Description

cs2cs in proj 4.9.2-2 does not work.

When running cs2cs command in OSGeo4W Shell, nothing happen, the shell is blocked, whereas with the version 4.9.2-1 cs2cs runs normally and returns the basic help:

cs2cs

Rel. 4.9.2, 08 September 2015 usage: cs2cs [ -eEfIlrstvwW [args] ] [ +opts[=arg] ]

[+to [+opts[=arg] [ files ]

System info: win7 Pro SP1 64bits with i7-4800MQ @ 2.7 GHz and 16 Go RAM

Change History (3)

comment:1 Changed 5 years ago by jef

Not reproducable:

32bit:

C:\OSGeo4W>cs2cs
Rel. 4.9.2, 08 September 2015
usage: cs2cs [ -eEfIlrstvwW [args] ] [ +opts[=arg] ]
                   [+to [+opts[=arg] [ files ]

64bit:

C:\OSGeo4W64>cs2cs
Rel. 4.9.2, 08 September 2015
usage: cs2cs [ -eEfIlrstvwW [args] ] [ +opts[=arg] ]
                   [+to [+opts[=arg] [ files ]

comment:2 Changed 5 years ago by nicothom

Indeed I tried on another machine and it works.

I found that on my machine, the problem appears only when cs2cs is started using short Windows path C:\OSGEO4~1\bin\cs2cs.exe

With normal path ( C:\OSGeo4W64\bin\cs2cs.exe) it works. No idea why!

For me a temporary hack is to replace "%%~fsi" by "%%~fi" in o4w_env.bat.

comment:3 Changed 2 years ago by jef

Resolution: worksforme
Status: newclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.