Opened 2 years ago

Last modified 10 months ago

#3451 new defect

module GUIs: selected subgroup not taken into account in created command line

Reported by: marisn Owned by: grass-dev@…
Priority: minor Milestone: 7.4.5
Component: wxGUI Version: svn-trunk
Keywords: Cc:
CPU: Unspecified Platform: Unspecified

Description

Steps to reproduce:

  • create two image groups with identically named subgroups (i.e. subgroup == all);
  • in i.maxlik select group, subgroup, signature file;
  • change group to the second one. As subgroup name is valid, there is valid value in subgroup selection and it is possible to select correct signature file, but subgroup parameter is missing in the resulting command.

Workaround is to delete subgroup field contents and then select again the same value from list.

Attachments (1)

i.maxlik.subgroup.png (75.5 KB) - added by marisn 2 years ago.
Subgroup value field is filled but its value is missing in constructed command

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

Changed 2 years ago by marisn

Attachment: i.maxlik.subgroup.png added

Subgroup value field is filled but its value is missing in constructed command

comment:1 Changed 22 months ago by neteler

Milestone: 7.4.07.4.1

Ticket retargeted after milestone closed

comment:2 Changed 17 months ago by neteler

Milestone: 7.4.17.4.2

comment:3 Changed 13 months ago by neteler

Milestone: 7.4.27.4.3

Ticket retargeted after milestone closed

comment:4 Changed 11 months ago by martinl

Milestone: 7.4.37.4.4

Bump milestone to 7.4.4

comment:5 Changed 10 months ago by neteler

Milestone: 7.4.47.4.5

Ticket retargeted after milestone closed

Note: See TracTickets for help on using tickets.