Opened 8 years ago

Closed 6 years ago

#756 closed task (fixed)

GeoNetwork Home icon doesn't start GeoNetwork

Reported by: camerons Owned by: live-demo@…
Priority: minor Milestone:
Component: OSGeoLive Keywords: 5.0 geonetwork
Cc:

Description

In OSGeoLive, there are 3 GeoNetwork? icons, when I believe there should only be 2.

Icon 1: "GeoNetwork?": Opens up the GeoNetwork? page at http://localhost:8880/geonetwork/srv/en/main.home

Icon 2: "Start GeoNetwork?"

Icon 3: "Stop GeoNetwork?"

I suggest that Icon 1 should be removed, as new users will try clicking the icon, and think that GeoNetwork? is broken when a web page is opened up with an "Unable to connect" page.

Change history (4)

comment:1 Changed 8 years ago by camerons

PS. The "Start GeoNetwork?" Icon would also need to:

  1. Only start geonetwork if it is not already running. (watch out for case where user starts multiple times)
  1. Open a browser at the geonetwork home page.

comment:2 Changed 8 years ago by hamish

perhaps simply rename icon Name=s to

or just rename "start gn" to "power up gn" or so ?

??

currently 'start geonetwork' only starts it in the background, it does not launch the browser when it's done.

also the please wait fuse could use a more granular timestep.

H

comment:3 Changed 8 years ago by wildintellect

Component: Systems AdminLiveDVD
Owner: changed from sac@… to live-demo@…

comment:4 Changed 6 years ago by kalxas

Resolution: fixed
Status: newclosed

GeoNetwork? still has 3 icons but the start icon will bring up home page too. GeoNetwork? icon now renamed to "Admin GeoNetwork?" similar to GeoServer? menu items. fixed in [10188]

Note: See TracTickets for help on using tickets.