Opened 6 years ago

Closed 3 years ago

#1218 closed defect (fixed)

GeoNode: Can't register new user as per quickstart

Reported by: camerons Owned by: live-demo@…
Priority: normal Milestone: OSGeoLive8.0
Component: OSGeoLive Keywords: geonode, 7.0
Cc:

Description

Following quickstart:

  1. Opened GeoNode?.
  2. Clicked "Sign In"
  3. Looked for "Register Now" (as suggested by Quickstart) but it is not visible.

Change history (7)

comment:1 Changed 5 years ago by hamish

Confirmed still not-working (or inaccurate) in the latest 7.9 live nightly build.

if you try to upload a layer you get presented with the login page, same problem.

but if you use the credentials 'admin,admin' as found in the passwords.txt file you can log in. I've just updated the quickstart with that hint with r11218, but in general is the 'register now' button supposed to be there, or is the quickstart wrong?

Hamish

comment:2 Changed 5 years ago by hamish

Summary: Can't register new user as per quickstartGeoNode: Can't register new user as per quickstart

comment:3 Changed 5 years ago by kalxas

Milestone: OSGeoLive7.9OSGeoLive8.0

comment:4 Changed 5 years ago by kalxas

Resolution: invalid
Status: newclosed

GeoNode? 2.4 does not give the option to register a new user. Please use the admin account.

comment:5 Changed 5 years ago by hamish

Resolution: invalid
Status: closedreopened

Quickstart still discusses registering a new account, that's the bug here. (and in general needs an overhaul to reflect what the user will find on the disc)

Hamish

comment:6 Changed 3 years ago by kalxas

Pull request removing user registration from the quickstart: https://github.com/OSGeo/OSGeoLive-doc/pull/48

comment:7 Changed 3 years ago by kalxas

Resolution: fixed
Status: reopenedclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.