#3649 closed defect (fixed)

Cartographic composer: OK, pointer and pan buttons do not work

Reported by: veroandreo Owned by: grass-dev@…
Priority: normal Milestone: 7.8.0
Component: wxGUI Version: svn-trunk
Keywords: g.gui.psmap Cc:
CPU: Unspecified Platform: Linux

Description

The buttons "Pointer" and "Pan" in the Cartographic composer do not work properly, neither does the OK button when adding maps or decorations.

The "pointer" does not allow to select and move map elements as it used to do (it does nothing basically) and the "pan" zooms instead of panning.

Furthermore, every time I add a map layer or decoration, the button OK does not close the dialog box. Instead, I have to close with the "x" in the corner.

This prevents from using G7:g.gui.psmap to produce any reasonable output map.

System Info:

GRASS version: 7.7.svn                                                          
GRASS SVN revision: r73362                                                      
Build date: 2018-09-18                                                          
Build platform: x86_64-pc-linux-gnu                                             
GDAL: 2.2.4                                                                     
PROJ.4: 4.9.3                                                                   
GEOS: 3.6.1                                                                     
SQLite: 3.22.0                                                                  
Python: 2.7.15                                                                  
wxPython: 3.0.2.0                                                               
Platform: Linux-4.18.7-200.fc28.x86_64-x86_64-with-fedora-28-Twenty_Eight

Is there any further testing I can do?

Change History (5)

comment:1 Changed 12 months ago by annakrat

Resolution: fixed
Status: newclosed

In 73364:

wxGUI: fix #3649

comment:2 Changed 12 months ago by martinl

Milestone set to 7.6, missing backport?

comment:3 Changed 12 months ago by martinl

Resolution: fixed
Status: closedreopened

comment:4 in reply to:  1 Changed 12 months ago by veroandreo

Replying to annakrat:

In 73364:

wxGUI: fix #3649

Thanks, this fixed the reported issues.

comment:5 Changed 12 months ago by annakrat

Milestone: 7.6.07.8.0
Resolution: fixed
Status: reopenedclosed

Replying to martinl:

Milestone set to 7.6, missing backport?

No, it was just in trunk.

Note: See TracTickets for help on using tickets.