Opened 11 years ago

Closed 10 years ago

#2488 closed bug (worksforme)

Unable to add filter to PostGIS layer while "Render" option is turned off

Reported by: bstempi Owned by: nobody
Priority: major: does not work as expected Milestone: Version 1.6.0
Component: Data Provider Version: Trunk
Keywords: postgis querybuilder Cc:
Must Fix for Release: No Platform: All
Platform Version: Awaiting user input: yes

Description

I found that I was not able to add filters on PostGIS layers while the "Render" option in the lower right hand corner is unchecked. The idea was to add a layer, stop the rendering, add a filter on my layer, and *then* to render (to save bandwidth).

After unchecking "Render," I right-clicked on the layer, and went to Properties-> General-> Query Builder. I received a database error for every WHERE clause I wrote. After clicking "cancel," I checked the "Render" option, navigated back into the Query Builder, and was able to use WHERE clauses that previously failed.

Change History (5)

comment:1 Changed 11 years ago by lutra

Platform: WindowsAll
Priority: critical: causes crash or data corruptionmajor: does not work as expected

comment:2 Changed 11 years ago by jef

Awaiting user input: set

not reproducable here.

comment:3 Changed 11 years ago by bstempi

I'll attempt to replicate on another system as soon as possible.

comment:4 Changed 11 years ago by lutra

Milestone: Version 1.5.0Version 1.6.0

please leave further feedback or close if not replicable

comment:5 Changed 10 years ago by volter

Resolution: worksforme
Status: newclosed

Please re-open if problem is still there.

Note: See TracTickets for help on using tickets.