Opened 11 years ago

Closed 11 years ago

#1386 closed defect (fixed)

wxGUI output gone

Reported by: mmetz Owned by: martinl
Priority: blocker Milestone: 6.4.2
Component: wxGUI Version: svn-develbranch6
Keywords: wxGUI, output Cc: grass-dev@…
CPU: All Platform: All

Description

One of the last changes to the wxGUI makes the output of modules disappear. Applies to 6.5 and 7.0, not to 6.4. Please revert the corresponding change.

Attachments (2)

output_actual_output.png (42.4 KB ) - added by mmetz 11 years ago.
output_initial_folder.png (32.1 KB ) - added by mmetz 11 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (8)

by mmetz, 11 years ago

Attachment: output_actual_output.png added

by mmetz, 11 years ago

Attachment: output_initial_folder.png added

comment:1 by martinl, 11 years ago

Cc: grass-dev@… added
Milestone: 7.0.06.4.2
Owner: changed from grass-dev@… to martinl
Priority: normalblocker
Status: newassigned

Also related to 6.4, changing milestone and priority.

comment:2 by martinl, 11 years ago

Please try out r46668

in reply to:  2 ; comment:3 by mmetz, 11 years ago

Resolution: fixed
Status: assignedclosed

Replying to martinl:

Please try out r46668

Is working again, thanks.

in reply to:  3 ; comment:4 by mmetz, 11 years ago

Resolution: fixed
Status: closedreopened

Replying to mmetz:

Replying to martinl:

Please try out r46668

Is working again, thanks.

Is not working in 6.4 r46680, re-opening the ticket.

in reply to:  4 comment:5 by martinl, 11 years ago

Replying to mmetz:

Is not working in 6.4 r46680, re-opening the ticket.

Hopefully done in r46692

comment:6 by martinl, 11 years ago

Resolution: fixed
Status: reopenedclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.