Opened 9 years ago

Closed 9 years ago

#1102 closed defect (fixed)

Subgroup option is not "inserted" in command-line

Reported by: jennyturner1980 Owned by: martinl
Priority: normal Milestone: 6.4.1
Component: wxGUI Version: 6.4.0 RCs
Keywords: i.maxlik, group/subgroup, i.smap, i.cluster, i.gensig, i.gensigset Cc: grass-dev@…
CPU: Unspecified Platform: All

Description

Until a month ago GRASS WxGUI had a problem on listing Subgroups. That was fixed but now, subgroup information is not parsed from module to the command-line output. So this means that, modules that requires subgroup information, cannot be runned from interface.

This error was obtained in last-week and previous week snapshots in WinGRASS and Linux (Ubuntu)

Attached image shows that group and sub-group were selected but subgroup information was not parsed to command-line command.

Attachments (2)

Screenshot.png (212.6 KB) - added by jennyturner1980 9 years ago.
Image acquired in Ubuntu System
Screenshot02.png (227.1 KB) - added by jennyturner1980 9 years ago.
Snapshot in i.cluster using hamish suggestion

Download all attachments as: .zip

Change History (8)

Changed 9 years ago by jennyturner1980

Attachment: Screenshot.png added

Image acquired in Ubuntu System

comment:1 Changed 9 years ago by hamish

Keywords: i.maxlik added

try removing the @mapset part from the group names in the dialog options. A number of imagery modules/imagery library functions don't like them much.

Hamish

Changed 9 years ago by jennyturner1980

Attachment: Screenshot02.png added

Snapshot in i.cluster using hamish suggestion

comment:2 Changed 9 years ago by jennyturner1980

Regarding Hamish comment: 1- It's not only in i.maxlik but in all functions that requires group and subgroup (as can be ssen from Screenshot02.png (i.cluster in this case) 2- I tried removing @landsat and it does not work (as can be seen from Screenshot02.png)

comment:3 Changed 9 years ago by jennyturner1980

Keywords: group/subgroup i.smap i.cluster i.gensig i.gensigset added

I got exacly the same problem with other functions such as:

  • i.smap
  • i.cluster
  • i.gensig
  • i.gensigset

comment:4 Changed 9 years ago by martinl

Cc: grass-dev@… added
Owner: changed from grass-dev@… to martinl
Status: newassigned

Please try out the fresh SVN, it should be already fixed.

comment:5 Changed 9 years ago by martinl

Milestone: 6.4.06.4.1

Still relevant?

comment:6 Changed 9 years ago by martinl

Resolution: fixed
Status: assignedclosed

Seems to be OK, please reopen the ticket if needed.

Note: See TracTickets for help on using tickets.