Opened 8 years ago

Closed 8 years ago

#698 closed defect (fixed)

Imagelinker not working

Reported by: kalxas Owned by: live-demo@…
Priority: critical Milestone:
Component: OSGeoLive Keywords: 4.5 RC1
Cc:

Description

Desktop --> Spatial Tools --> Imagelinker see attached file

Attachments (1)

ossim.jpeg (31.1 KB) - added by kalxas 8 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change history (5)

Changed 8 years ago by kalxas

Attachment: ossim.jpeg added

comment:1 Changed 8 years ago by hamish

the error message is

Failed to execute child process "/usr/local/ossim/bin/imagelinker" (No such file or directory).

could someone with a copy of the latest build have a poke around and see where that file got to? or if it is there at all?

does it run if called from the command line?

Hamish

comment:2 Changed 8 years ago by kalxas

Since we are so close to Final I propose to remove this link from Desktop. Angelos

comment:3 in reply to:  2 Changed 8 years ago by hamish

Replying to kalxas:

Since we are so close to Final I propose to remove this link from Desktop.

-1

I'm not sure if my post ever made it through, but this should be fixed in svn now. Massimo uploaded a patch a couple of days ago.

Please report if "/usr/local/ossim/imagelinker" exists or not.

Please retest in RC3 once that is ready. (and the main ossim icon as well)

Hamish

comment:4 Changed 8 years ago by kalxas

Resolution: fixed
Status: newclosed

Fixed in 4.5 RC3

Note: See TracTickets for help on using tickets.